+40.742.492.820

HostSolutions HostSolutions

aboutus

HostSolutions: Afacerea dumneavoastra si obiectivele sunt unice. Serviciile dvs. de găzduire ar trebui să fie la fel de unice . Infrastructura la nivel mondial, cloud computing și expertiza inovatoare de specialitate s-a dezvoltat încă din 1996, dar ceea ce de fapt ne face diferiti este faptul că suntem flexibili, iar noi suntem dornici să ajutam . Ne-am angajat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele menținând în același timp un tratament individualizat cu soluții personalizate, expertiză tehnică și un serviciu adaptat nevoilor dumneavoastră pentru toate serviciile oferite de firma noastră, fie ele de Hosting, VPS (virtual private server) sau servere dedicate colocate în datacentere românești proprii.

Capital: 100% Romanesc
HostSolutions.ro apartine companiei SC Parfumuri Femei.com SRL CUI : RO30747114 inscrisa la registrul comertului sub numarul J05/1720/2012 avand adresa fiscala in Romania, Bihor, Oradea Str. Republicii nr 51. SC Parfumuri Femei.com SRL are un capital 100% romanesc.

Cine Suntem si: cum ne-am nascut?
In Cazul nostru a fost dintr-o situatie nefericita ceea ce nu vom oferi niciodata clientilor nostri! Activitatea principala a noastra e vanzarea de parfumuri si cosmetica online si din cauza ca ne-am saturat de preturile mari si serviciile proaste oferite pe piata din Romania am decis sa investim in propriul nostru Datacenter situat in Oradea. De Aceea NU VOM FACE OVERSELLING NICIODATA, majoritatea firmelor de hosting din Romania pentru a avea un castig cat mai mare creeaza conturi de gazduire, vps, peste normal pe un singur server .

Nu Va promitem: Imposibilul
Spre deosebire de alte firme de hosting nu va promitem lucruri care nu le vom putea indeplini. Avem in spate 3 tehnicieni ce supravegheaza absolut tot ce se intampla in reteaua HostSolurions. In caz de probleme sau de necesitati din partea clientilor nostri timpul de raspuns mediu la un TICHET este de sub 15 Minute

Ce Oferim: Servicii De la A la Z
Hostsolutions.ro nu va ofera doar hosting, vps si servere dedicate ci o multitudine de servicii , de la cele mai simple pana la cele mai complexe tocmai pentru a satisface nevoile clientilor nostri in totalitate si a putea grupa mai multe servicii la un loc tocmai pentru ca, clientii nostri sa plateasca pentru pachete de servicii si implicit oferta financiara sa fie una cat mai personalizata si mai economica. HostSolutions va ofera urmatoarele servicii : Hosting, Servere Virtuale, Servere Dedicate, Web Design , Magazine E-commerce (magazine online) la comanda, E-mail Marketing, SMS Marketing, stocari de date in maxima securitate, creeare de programe personalizate, instalari de scripturi, etc.

Please activate some Widgets.

Top