Programatorii HostSolutions.ro va ofera si programe facute la comanda  pentru necesitatile Dvs. De exemplu programe de contorizare , contabilitate, pentru service auto, dezmembrari. Daca aveti nevoie de un program de orice tip nu ezitati sa ne contactati sa ne spuneti ceea ce doriti iar noi incercam sa punem in aplicaere.

Pentru a putea oferi o cat mai multa flexibilitate la pachetele de hosting am decis sa lansam si serviciul de Reseller (revanzator) pentru clientii care au nevoie de resurse mai mari . In Acelasi timp incercam sa oferim solutii si la firmele de design din Romania pentru ca acestea sa poata oferi hosting clientilor sai.

Loading http://www.hostsolutions.ro/wp-content/themes/hostchillyv3/library/images/shhosting.pnglink http://www.hostsolutions.ro/wp-content/themes/hostchillyv3/library/images/rhhosting.pnglink http://www.hostsolutions.ro/wp-content/themes/hostchillyv3/library/images/vpshosting.pnglink http://www.hostsolutions.ro/wp-content/themes/hostchillyv3/library/images/ddhosting.pnglink Gazduire Web Căutați un serviciu de găzduire accesibil și de calitate? * * * Planuri începând de la €0.99 pe lună! * * * Vezi Planurile → Vezi Planurile → Reseller Hosting Revinde spatiu web clientilor tai. * * * Preturi incepand de la  15€ pe luna! * * * Vezi Planurile →

Read more…

Va anuntam ca azi am incheiat un contract de colaborare cu providerii de internet UPC si GTS pentru a putea oferi pe piata de hosting din Romania servicii cat mai complexe si cat mai stabile la un pret rezonabil si pentru toate buzunarele. Astfel HostSolutions.ro are 3 conexii redundante cu urmatorii provideri de internet :

Read more…

Solutiile Noastre Afacerea si obiectivele dumneavoastra sunt prioritati pentru noi. Ne straduim ca serviciile noastre de gazduire a site-urilor dumneavoastra sa fie printre cele mai bune. HostSolutions.ro tine pasul cu tendintele pietei, oferind servicii servicii de hosting si nu numai cat mai complexe. Pe langa serviciile clasice de hosting, vps sau servere dedicate HostSolutions.ro va ofera si servicii

Read more…